İSMOB – İstanbul Mobilya Fuarı 2017

İsmob İstanbul Furniture Fair - İstanbul Mobilya Fuarı

Üç doğru ilkesi ile yola çıkan İnfotek, dekorasyon ve mobilya sektörü firmalarının buluştuğu İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) firmaların ERP kullanımı ve ERP'ye bakışlarını ölçümlemek adına ziyaretçi olarak katılımda bulundu.

İSMOB Hakkında

Tasarımların en yeni halleri İSMOB’da ziyaretçilerle buluşuyor. 2017’ye damgasını vuracak binlerce dekorasyon, mobilya örneklerini İSMOB’da görebilirsiniz.

13’üncü İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), TÜYAP Fuar Merkezi’nde 10 Ocak’ta kapılarını açtı, binlerce yeni ürünü ilk kez görebileceğiniz, 500’den fazla markanın ürünlerinin sergilendiği İSMOB 2017; evlenmeye hazırlanan, evini yenileyen ya da yeni yılın mobilya trendlerini görmek isteyen herkesi 15 Ocak Pazar akşamına kadar TÜYAP’a bekliyor.

Ebru, Minyatür ve Teraryum Fuar da ilgi çekiyor.

Bu sene İSMOB’a gelen ziyaretçiler son model mobilyaların yanı sıra sanatsal faaliyetler ve eğlenceli aktivitelerle de keyifli dakikalar yaşıyor. Fuarın ziyaretçileri, ebru sanatı, ahşap birleştirme, teraryum atölyesi gibi farklı alanları birebir deneyimleme şansına da sahip oluyor. Fuar hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.